Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Πολλοί από εσάς προβληματίζεστε και αναρωτιέστε ποια ξένη γλώσσα να διαλέξετε και με ποια κριτήρια να κάνετε αυτή την επιλογή. Σε αυτό το σύντομο ενημερωτικό σημείωμα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους πρέπει κάποιος να τις διαλέξει …. όλες!!!
Η ανάγκη εκμάθησης μιας ή και περισσοτέρων ξένων γλωσσών έχει γίνει επιτακτική ανάγκη για την εύρεση ή τη βελτίωση της θέσεώς μας σε οποιασδήποτε εργασία και τη δυνατότητα να σπουδάσουμε στα καλύτερα Πανεπιστήμια.
Τα παραπάνω σημαίνουν πρόσβαση εργασίας σε τομείς της Πολιτικής και Οικονομίας, Νομικής και Διπλωματίας, Εμπορίου, Τεχνολογίας και Επικοινωνιών.
Τα κέντρα ξένων γλωσσών με τις ‘ελάχιστες’ ώρες παρακολούθησης (40΄– 45΄ καθαρής διδακτικής ώρας) και τον ‘ελάχιστο’ αριθμό σπουδαστών ανά τμήμα (απαιτούνται τουλάχιστον 5 σπουδαστές, ειδικά σε τμήματα ενηλίκων), σε συνδυασμό με τα υψηλά δίδακτρα και τη σαφή ανομοιογένεια γνώσεων που υπάρχει ανάμεσα στους σπουδαστές, καθυστερώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάνουν τους περισσότερους να στραφούν στη λύση του
ιδιαίτερου μαθήματος.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι σημαντικά:
Ø Προσωπικός ρυθμός μάθησης και καθηγητή που εργάζεται αποκλειστικά για το σπουδαστή
Ø Ευελιξία ωραρίου και Πλήρης διδακτική ώρα (60 λεπτά) χωρίς χάσιμο χρόνου σε διαδρομές
Ø Εξειδίκευση του καθηγητή πάνω στο διδασκόμενο αντικείμενο (ενημέρωση σε σεμινάρια μεθόδων
και πρακτικών διδασκαλίας ή μαθησιακών δυσκολιών)
Ø Δωρεάν, πλήρεις και ολοκληρωμένες σημειώσεις, βοηθήματα και επιπλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό (multimedia/video, internet) για βιωματική και ευχάριστη εμπέδωση της γλώσσας.
Ø Απόλυτα λογικές τιμές, έτσι ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα ήδη αυξημένα έξοδα του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου